Over ons

Ventilatie vergelijk is onderdeel van Elek Trends Nederland B.V en is dé specialist op het gebied van ventilatiesystemen. Wij leveren een compleet gamma ventilatieproducten. De meeste goederen zijn uit ons magazijn uit voorraad leverbaar, ook beschikken wij over een vakkundige montageafdeling.

Hieronder vindt u een productoverzicht van wat wij onder andere in ons assortiment hebben:

 • Ventilatoren tbv woonhuisventilatie:
  Ventilatieunits systeem D: ventilatieunits met warmteterugwinning (WTW),
  Ventilatiessysteem C:  boxventilatoren, dakventilatoren en buisventilatoren.
 • Ventilatoren tbv utiliteit:
  Ventilatieunits systeem D: ventilatieunits met warmteterugwinning (WTW),
  Ventilatiessysteem C:  boxventilatoren, dakventilatoren en buisventilatoren.
 • Leidingmateriaal voor zowel woonhuisventilatie en utiliteit
  Spirobuizen, instortkanlen, slangen, hulpstukken, ventilatieroosters, ventielen, plenumbakken, wervelroosters, montagemateriaal.

Elektrends Nederland

Elektrends Nederland B.V. is opgericht in 1991 en begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van centrale stofzuigers, Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. In 2003 heeft Elektrends zich gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric en is het leveringspakket uitgebreid met waterontharders.
De producten die Elektrends voert zijn een compleet gamma aircosystemen, warmtepompen, waterontharders, ventilatiesystemen (luchtbehandeling) ,Amerikaanse koelkasten en dus centrale stofzuigers. Als importeur – groothandel is Elektrends in staat om met grote aantallen in te kopen waardoor alles scherp aan u als installateur, bouwbedrijf etc aangeboden kan worden.

Neemt u gerust eens een kijkje verder op deze site, mocht u daarna nog vragen hebben over een ventilatiesysteem, kunt u ons altijd contact met ons opnemen, een passende offerte aanvragen of bezoek een van onze andere website’s via deze link.